+36 30 280 2210 / perlacasakft@gmail.com, info@perlacasa.hu

Szállítási feltételek

Házhozszállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit Budapesten és Pest- megye egyes részein cégünk saját futára teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Házhozszállítási díj utánvét esetén 1.800.- Ft + 27% Áfa (Budapesten és Pest- megye egyes részein)
Házhozszállítási díj átutalás esetén 1.800.- Ft + 27% Áfa (Budapesten és Pest- megye egyes részein)
Házhozszállítási díj bankkártya online esetén 1.800.- Ft + 27% Áfa (Budapesten és Pest- megye egyes részein)


FONTOS!!! Nagyméretű (leghosszabb oldal + a két rövidebb oldal összegének kétszerese), Nehéz (több mint 40 kg), Termékek szállítási árképzése minden esetben egyedi.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján, Önt a Per la Casa Kft. (székhelye: 1185 Budapest, Máramarossziget utca 13., cégjegyzékszáma: 01-09-348747) vállalkozás, az elállási, szavatossági, illetve jótállási jogainak érvényesíthetősége tárgyában, a "Vásárlási feltételek" menüpontban leírtakról tájékoztatja.